Product toegevoegd aan winkelwagen
De Bijbel van de Nederlandse Keuken
Op voorraad
Was
€ 33,95
nu voor
€ 27,50
- Meer dan 200 recepten uit de Nederlandse keuken
- Een boek vol historische weetjes
- Duidelijke how-to's en technieken
- Ontdek de worstenbroodjes van Robèrt en de gevulde koek van Holtkamp
- Bekijk ook de andere boeken uit de Bijbel serie


De Bijbel van de Nederlandse Keuken
Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee
De Bijbel van de Nederlandse Keuken
De Nederlandse foodjournalist schrijft hét Nederlandse kookboek!
In de bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles erop en eraan wordt er onder meer een tussenstop gemaakt in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.
Eén van de lovende recensies:
Zo leuk om weer eens “ouderwets” Hollands te koken, maar dan met een moderne twist. De recepten zijn veelal simpel, maar dat is de keuken natuurlijk ook. Een feest van herkenning.
De Bijbel van de Nederlandse Keuken staat vol historische weetjes en culinaire tips voor thuiskoks van ieder niveau.
Art. nr. | 9789048847341 |
---|---|
Merk | CARRERA C |
Prijs | € 33,95 |
Levertijd | Op werkdagen voor 16:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden |
Dit vind je misschien ook leuk...