Vacuum & Sous-Vide

Sous-vide koken is een nieuwe manier om voedsel te bereiden. Het kost meer tijd, maar dit is het waard voor de malsheid van jouw maaltijd. Koks kunnen hun voedsel niet te gaar laten worden en de smaak verliezen, omdat sous-vide op lagere temperaturen kookt dan traditionele methoden. Daarbij blijven vitaminen bij een sous-vide bereiding beter behouden. Bovendien kan je koken in een vacuüm verzegelde zak, dus schoonmaken is ook gemakkelijk! In ons assortiment vind je diverse apparatuur voor sous-vide bereidingen. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!
Filter
Nieuwste
Productnaam
Prijs: van lager naar hoger
prijs: van hoger naar lager
Meest bekeken
Prijs
Oplopend sorteren
Items 25-29 van 29
24
Pagina
Filter
Nieuwste
Productnaam
Prijs: van lager naar hoger
prijs: van hoger naar lager
Meest bekeken
Prijs
Oplopend sorteren
Items 25-29 van 29
24
Pagina
To Top