Product toegevoegd aan winkelwagen
De BBQatlas van Julius Jaspers
Niet op voorraad
€ 34,95
- Van Alaska tot Zuid-Afrika overal in de wereld wordt er gebarbecued
- In De BBQ-atlas laat Julius Japsers zien hoe divers barbequen kan zijn
- Meer dan 150 recepten
- Van BBQ-party's in Australië, satés in Indonesië, kamado's uit Japan, groente uit het Midden Oosten


De BBQatlas van Julius Jaspers
Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's 'Topchef'. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder drie barbecuekookboeken.
De BBQatlas
Van Alaska tot Zuid-Afrika overal in de wereld wordt er gebarbecued. Overal met eigen ingrdiënten en op eigen wijze. In De BBQ-atlas laat Julius Japsers zien hoe divers barbequen kan zijn. In meer dan 150 recepten neemt hij je de hele wereld mee over. Van BBQ-party's in Australië, satés in Indonesië, kamado's uit Japan, groente uit het Midden Oosten, vis uit Scandinavië, streetfood uit Azië tot goede stukken vlees uit Argentinië.
De BBQatlas van Julius Jaspers is een top aankoop voor de persoon die zich wil laten inspireren voor BBQ.
Art. nr. | 9789048860548 |
---|---|
Merk | CARRERA C |
Prijs | € 34,95 |
Levertijd | Op werkdagen voor 16:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden |