De BBQatlas van Julius Jaspers

Op voorraad
€ 34,95
  • Van Alaska tot Zuid-Afrika overal in de wereld wordt er gebarbecued
  • In De BBQ-atlas laat Julius Japsers zien hoe divers barbequen kan zijn
  • Meer dan 150 recepten
  • Van BBQ-party's in Australië, satés in Indonesië, kamado's uit Japan, groente uit het Midden Oosten


  Gratis verzending vanaf 49.-
  Dezelfde dag verzonden
  Al meer dan 25 jaar specialist
  Klantbeoordeling 9.5 op Kiyoh

De BBQatlas van Julius Jaspers

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's 'Topchef'. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder drie barbecuekookboeken.

De BBQatlas

Van Alaska tot Zuid-Afrika overal in de wereld wordt er gebarbecued. Overal met eigen ingrdiënten en op eigen wijze. In De BBQ-atlas laat Julius Japsers zien hoe divers barbequen kan zijn. In meer dan 150 recepten neemt hij je de hele wereld mee over. Van BBQ-party's in Australië, satés in Indonesië, kamado's uit Japan, groente uit het Midden Oosten, vis uit Scandinavië, streetfood uit Azië tot goede stukken vlees uit Argentinië.

De BBQatlas van Julius Jaspers is een top aankoop voor de persoon die zich wil laten inspireren voor BBQ.

Meer informatie
Art. nr. 9789048860548
Model kookboek
Prijs € 34,95
Merk Carrera Culinair
Levertijd Op werkdagen voor 16:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden
To Top