Sauteren



Sauteren of bakken wil zeggen: kleine porties voedsel, in een pan zonder deksel met een weinig boter of olie, snel aanbraden.


Voor grotere stukken kan er een deksel op de pan worden gezet om het bakproces te doen stoppen en het rustig verder te laten garen. Deze methode is geschikt voor groenten, dunne stukken vlees, gevogelte, wild en vis.


Opmerkelijk aan deze serie zijn de ‘extra large’ grepen die met parelstralen zijn afgewerkt. Ze zijn krasbestendig en blijven langer koel. Ideaal voor gebruik op een gasfornuis, maar ook voor alle andere kookplaten is Industry geschikt.


 


Dit product wordt GRATIS bij u thuisbezorgd! Voor 16.00 besteld is morgen in huis!


Meer info? Belt u gerust: 030-6301922 of stuur u een e-mail naar: info@kookshopdepepermolen.nl



Lees meer Lees minder

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 159,00

Nu voor: € 125,00

  • Op voorraad
  • Vandaag voor 16:00 uur besteld is morgen in huis
  • Gratis verzending boven €25
  • Al meer dan 25 jaar specialist

Size Chart

Details

De beste materialen

Het Demeyere kookgerei is gemaakt met als basismateriaal het fijnste roestvrij staal dat ook in de medische wereld wordt gebruikt. De beste kwaliteit van roestvrij staal, 18/10 of SAE 304, is een legering die 18% chroom, 10% nikkel(*) en 72% ijzer bevat. Roestvrij staal is niet alleen een materiaal met een hoge corrosieweerstand; het is ook een zeer sterk materiaal dat goed weerstand biedt aan vervormingen en dat veilig is voor de gezondheid.

Roestvrij staal is echter een materiaal met een zeer slechte warmtegeleidbaarheid, waardoor het een ideaal isolerend en energiebesparend materiaal is voor de wanden van kookpotten of -pannen waarin gerechten met veel vloeistof worden gemaakt, maar niet aan te raden is voor de bodem van de pot of pan. Door die niet optimale warmtegeleiding vertoont een gewone roestvrijstalen bodem zeer grote temperatuursverschillen, waardoor goed koken en braden - zonder aanbranden - zeer moeilijk wordt. Onder de bodem in roestvrij staal wordt daarom een warmtegeleidende bodem aangebracht die de warmte van de bodem eerst gelijkmatig verspreidt alvorens ze in contact komt met het roestvrij staal van de pan zelf en dus met het voedsel.

Demeyere gebruikt koper voor zijn InductoSeal bodem en zuiver aluminium voor de InductoBase en het 7-PlyMaterial. Beide materialen zijn goede geleiders (koper iets beter dan aluminium) en zorgen ervoor dat het kookgerei snel en gelijkmatig opwarmt. De warmtegeleidende laag moet dik genoeg zijn. Hoe beter de geleider, hoe dunner de laag. Een koperen bodem mag dus dunner zijn dan een bodem uit zuiver aluminium.

Naast roestvrij staal, koper en zuiver aluminium maakt Demeyere ook gebruik van zilver. In de speciale InductoSeal sandwichbodem wordt zilver gebruikt om de verschillende lagen goed aan mekaar te hechten.

(*) Al onze producten zijn geschikt voor mensen met een nikkelallergie.

Extra informatie

Model 5412191488201
FabrikantDemeyere
Artikelnummer 5412191488201
LevertijdVandaag voor 16:00 uur besteld is morgen in huis
Afneembaar reservoirN/B
AntikalksysteemN/B
Automatisch reinigingsprogrammaN/B
Automatische uitschakelingN/B
BonenmalerN/B
Demontabele zetgroepN/B
DisplayN/B
Elektrische vereistenN/B
GarantieN/B
HeetwaterfunctieN/B
Inhoud BonenreservoirN/B
Inhoud reservoirN/B
Instelbare koffiesterkteN/B
Instelbare koffietemperatuurN/B
Voorzien van waterfilterN/B
Koffie typeN/B
MateriaalN/B
Aantal kopjes per zetbeurtN/B
Max. werkdruk (bar)N/B
Type verwarmingssysteemN/B
MelkfunctieN/B
StoompijpjeN/B
Vermogen (in Watt)N/B
ZelfreinigingN/B
Zetten met gemalen koffieN/B
ZetmethodeN/B

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Demeyere Industry konische sauteuse 20cm